Ascultarea de Dumnezeu

Iarna incepe sa se duca treptat amagita fiind de soarele care ii face in ciuda incalzind-o si topind-o,cerul parca se lumineaza iar frigul nu prea mai e iar sufletul tau nostalgic,amarat,fericit catre cine sau la cine se topeste el?Dupa cine tanjeste asa de mult sufletul ,pentru cine ti-ai da ultima speranta??sau pentru cine ai crede chiar daca nu ai vazut.


E necesar sa spun pentru fericirea mea sau a ta ???Nu cred ca mai e nevoie de detalii concluzia e ca omul trebuie sa fie fericit si distrat din orice iar pentru asta el face orice.Gaseste in distractii si placeri de o clipa fericirea cea din urma care e doar pe moment.Dar adevarata profunzime a fericirii se afla intr-un moment,intr-o clipa??
Oare sa gresim noi cand ne distram,cand traim viata??Ca doar intineresc,si e corect sa gandesti asa,Dar totusi exista si ceva pe care noi oamenii il respingem din cauza coruptiei ,manipularii si a mai multor obstacole.Aceasta ar fi biserica.
De cate ori ai mai trecut pe la biserica,de cate ori te-ai gandit la Dumnezeu ??E vreo problema daca in societatea de azi cred in Dumnezeu si gresesc prin a nu face lucrurile pe care toti oamenii le fac???.
Noi oamenii vrem minuni dar chiar daca Dumnezeu insusi ar sta fata-nfata cu omul;Acesta dupa un anume moment s-ar plictisi si l-ar invita la un “pahar de vorba”.
De ce am uitat noi de respectul si sfintenia celui care ne-a creat.Oamenii pentru a se apara si pentru a face doar ce vor ei fara sa asculte de nimeni a inventat tot felul de scuze si metode.Hai sa credem in evolutionism(Asta ar exclude respectul fata de o persoana care ne-a creat si facandu-ne proprii nostri Dumnezei).
De ce ne e frica sa ascultam de Dumnezeu si de ce nu credem ca el ne iubeste si ne primeste chiar asa cum suntem.Haideti ca saptamana asta sa ne gandim la urmatorul lucru.”Daca Dumnezeu e chiar asa de drept si este,atunci prin comportamentul meu sau macar prin gandurile care se vor macina in capul meu sa imi dau seama ca El(Dumnezeu)ma primeste asa cum sunt”Roaga-te diseara ca Domnul sa iti arate calea pe care trebuie sa o urmezi si ce trebuie sa faci pentru a incepe sa asculti de El.Majoritatea cred ca ascultarea de Dumnezeu inseamna oarecum strangerea funiei la gatul placerilor,dar Dumnezeu iti va da mai multe bucuriii decat ai tu acum.Incepe cu pacea sufleteasca si se termina la mantuirea vesnica.Pe parcurs vor fi multe placeri si bucurii.

No comments: