Psalmul 139


„Doamne, Tu mă cercetezi de aproape şi mă cunoşti,


ştii cînd stau jos şi cînd mă scol, şi de departe îmi pătrunzi gîndul.

Ştii cînd umblu şi cînd mă culc, şi cunoşti toate căile mele.

Căci nu-mi ajunge cuvîntul pe limbă, şi Tu, Doamne, îl şi cunoşti în totul.

Tu mă înconjori pe dinapoi şi pe dinainte, şi-Ţi pui mîna peste mine.

Unde mă voi duce departe de Duhul Tău, şi unde voi fugi departe de Faţa Ta?

Dacă mă voi sui în cer, Tu eşti acolo; dacă mă voi culca în locuinţa morţilor, iată-Te şi acolo;

Dacă voi lua aripile zorilor, şi mă voi duce să locuiesc la marginea mării, şi acolo mîna Ta mă va călăuzi, şi dreapta Ta mă va apuca.

Dacă voi zice: “Cel puţin întunerecul mă va acoperi, -şi se va face noapte lumina dimprejurul meu!” Iată că nici chiar întunerecul nu este întunecos pentru Tine; ci noaptea străluceşte ca ziua, şi întunerecul ca lumina.”(Psalmul 139)

Read more >>

Esti tu gata ?

Ceva interesant si frumos,Uita-te si tu

Read more >>

Vreau sa traiesc

Un scurt metraj sugestiv si foarte original:D

Read more >>

Azi e o zi frumoasa


Azi e o zi frumoasa,Azi e soare si bine.Azi presimt bucurie,rasete si galagie.Totul e frumos si verde.Nimeni nu are voie sa ne intristeze sa ne supere si sa ne faca sa plangem.E calm,relaxant iar razele soarelui ne gadila cu caldura lui.

Azi bucuria trebuie sa fie primul lucru pe care oamenii din jur il vad la noi,zambetul sa nu dispara iar energia pozititva sa fie imprastiata oricui chiar si celui care ne supara sau ne enerveaza.

Sa fim calmi,buni si plini de caldura.Sa zambim sa iertam si sa vorbim despre orice lucru.Practic sa simti ca traim :D




O zi plina de lumina,caldura ,zambete si bucurii alaturi de cei mai buni amici:p


24 Patru vietãti Sunt mai mici pe pãmânt, si totusi din cele mai întelepte:
25 furnicile, care nu Sunt un popor tare, dar îsi pregãtesc hrana vara,
26 soarecii de munte, care nu Sunt un popor puternic, dar îsi aseazã locuinta în stânci;
27 lãcustele n-au împãrat, si totusi pornesc toate în cete;
28 pãianjenul îl poti prinde cu mâinile, si se gãseste totusi în casele împãraþilor.
(proverbe 30:24-28)



Read more >>

Nicioada sa nu te intristezi....


Viata e minunata....

Nicioada sa nu te intristezi ca nu esti ca ceilalti.Intodeauna sa pretuiesti ce ai.O floare e simpla cu mult mister pe care si-l desface in fata unui trecator interasat nu oricui.Pretuieste mereu prietenii,cei care-ti fac bine,si zambetul pe care esti gata sa-l pornesti acum.

Uita-te acum in oglinda,ce vezi o musculita mica si neinsemnata,un viemisor mic si pricajit sau un suflet puternic,special care trece prin griji cu un zambet ??
Suna un amic vorbete cu el,glumeste, cearta-te fa ceva nou si cu folos,degeaba traiesti daca iti plangi de mil.
Ai gura sa vb,ai cap sa gandesti,brate sa imbratisezi,buze sa saruti,dinti sa zambesti.Offf cat de minunati suntem si ne consumam viata pe porcarii comerciale,povesti televizate,filme,moda,relatii din telenovele.Vrem perfectul,frumosul asa cum l-am vazut prezentat in media fara nici un cost,fara sa suferi putin,fara un gram de umilinta caci asta e viata.Face misto de noi fiindca nu ne-a intrat bine in cap ca din orice lucru invatam ceva,chiar si din griji.

Fericirea nu e moca ca zaharul pentru cafea,iti trebuie paharul umilintei pentru a primi codimentul mult dorit.





Read more >>

Este mai frumos sa (te) dai

Sa iubesti pe altii,azi am invatat......

Nu conteaza ce spun cei din jur,dragostea la final se vede.Este cel mai nobil sa te dai pe tine altora.Asta e lectia ce ne-a dat-o Creatorul divin.Este mai ferice sa dai.Te implinesti,ai un scop pentru care se merita.
Oameni bogati nu-s fericiti,au griji si vor mai mult.Egoismul distruge tot.Cand nu lasi de la tine ceva mai tare se impleteste - funia razbunarii.
Cand cedezi,si dai drumul la stransoarea ce te roade pe dinauntru esti cel mai liber,parca vrei mai mult sa dai si incepi sa iubesti mai mult si mai mult.
Nimeni nu e perfect si realitatea ne-o dovedeste insa ceea ce trebuie inteles de aici este ca in 2(tu si Dumezeu)funia iubiri nu se rupe.De la El te hranesti sa iubesti si prinzi curaj.Cu Dumnezu poti fi liber.Poti avea pace nu mai ai pentru ce plange.El iti ia tot ce-i al tau dar iti da TOT ce e a Lui.

Cand uiti de razbunare de ura si invidie,cand incepi sa simti ceva pentru semenul de langa tine viata prinde forma,capata culoarea si nu in ultimul rand te defineste pe tine.Te face un om vertical cu caracter puternic dar cu sentimente frumoase.
Dragostea este intradevar ciudata si actioneaza ori in rau ori in bine dar uneori nici nu stii cum te surprinde.

Asa ca data viitoare cand esti pus in situatia de a-ti schimba fata si a arata altora ca tie nu iti pasa,ca te doare in fund de restul si ca mai bine eu decat altii aratate asa cum esti cu fata ta nu incerca sa copii pe nimeni si sigur ceilalti vor aprecia,te vor iubi dar si tu ii vei iubi caci iubirea e mereu sincera.

Read more >>

O scrisoare speciala

Doamne iti scriu aceasta scrisoare ca de la fiu la Tata,m-ai protejat de mic,m-ai invatat multe lucruri bune,mi-ai dat pace,putere,fericire,m-ai umplut de viata,daruri.(si am uitat de toate acestea)
Ziua a venit ,atunci cand mi-ai aratat adevarata iubire.Ai dat viata Ta pentru mine care niciodata nu te-am ascultat.Te-am intristat,m-am grabit si nu am asteptat planul Tau,cum decurge frumos pas cu pas.Mi-am luat viata in mana de parca as fi fost eu creatorul vietii.Mi-am facut eu singur planul.
Independent fiind faceam orice,ma mai gandeam la Tine dar foarte putin.Erai ceva vechi si prafuit,nu prea aveam timp de Tine.Eram barbat,lu-am decizii.Eu detineam cotrolul.Oare?Vremea a trecut cum trece ea.Fericire s-a uitat.Prietenii m-au uitat,tot ce mai speram;o dorinta sa nu mor degeaba.Aveam de toate dar totusi nu aveam nimic,pretui-am doar lucruri trecatoare ,fara valoare si ma gandeam doar la mine.
Tot ce era frumos respingeam,Ma interesa doar lucrurile reale fara sa tin cont de putina imaginatie,de putin timp acordat inimii mele si putin "relax" mintii ,corpului.De ce sa cred in ceva invizibil care mereu imi spune sa ma tot chinui in zadar ?imi spune-am mereu.
Fara sa bag de seama singuratatea si neputinta m-au ajuns.Atatia ani petrecuti pe lucruri trecatoare si ce am realizat?Ce am lasat in urma mea,hartii si case?.
Insa Doamne dupa atata timp am descoperit ca Tu nu ma lasi niciodata.Ma iubesti si mereu esti langa mine.Tu esti singura mea speranta.Nimic pe lumea asta nu ofera ceea ce oferi Tu.Aici e trecator.ACOLO E VESNIC.Singura alinare,pace de la Tine vine.Tu esti singura persoana care ma intelege.Cand sunt trist tu esti langa mine.Cand plang Tu imi spui ca sunt fiu de rege.Iar fericirea ce o am cand ma rog Tie nu se compara cu nici o satisfactie lumeasca.
Tu imi promiti implinire,bucurie si plinatate,imi oferi si regrete si cazaturi pentru a-mi veni mintea la loc.Pentru a-mi da seama ce e umilinta,modestia si prietenia.Lumea imi ofera doar placere mereu si mereu.Lumea nu accepta umilinta,modestia.Ea vrea totul dar sa plateasca... deloc.
Imi intinzi mana si imi spui"Hai cu Mine",Singurul loc unde vreau sa fiu e langa Tine.Speranta mea acolo se formeaza si de aceea tot la Tine ma intorc ,Tot cu Tine vreau sa raman,si sa calatoresc.Pribegia mea prin lume a fost alergare.Alergare pentru lucruri fara rost si fara sens.Dar Tu ma inveti multe lucruri bune.Imi spui cum sa traiesc viata,ma binecuvantezi si fata mea radiaza de bucurie.Nimeni nu ma face sa ma simt asa.
Toate ,tot ce e in lumea asta e frumos,si pentru mine le-ai facut din iubire,fiindca sunt fiul Tau cel drag.Ma primesti mereu,si ma iubesti orice as face.Tot la Tine apelez cand nu am scapare.
Scopul la Tine e Doamne,nimic nu are sens fara Tine.
Doamne primeste-ma,aceasta scrisoare este glasul inimii mele care te striga,si te vrea in ciuda neputintei corpului pacatos.
Te rog primeste scrisoarea si trimite-mi alinarea si iertarea Ta..
.............un fiu pierdut..


Read more >>

About Nick Vujicic


Meet Nick Vujicic, pronounced 'Vooy-cheech'. Born in 1982 in Brisbane, Australia, without any medical explanation or warning, Nicholas Vujicic came into the world with neither arms nor legs.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Imagine being born without arms. No arms to wrap around a friend ; no hands to hold the ones you love; no fingers to experience touch ; no way to lift or carry things. How much more difficult would life be if you were living without arms and hands? Or what about legs? Imagine if instead of no arms, you had no legs. No ability to dance, walk, run, or even stand. Now put both of those scenarios together… no arms and no legs. What would you do? How would that affect your everyday life?
Read more >>