Pentru cei singuri

Cand te simti singur,cand starea ta e ceva ce duce catre moarte,Cand singurul tau aliat e gandul de sinucidere,ia-ti o clipa,priveste cerul instelat,vezi stelele.
Sunt multe,simti linistea si misterul care le-ncojoara ?Nu sunt agitate,uneori dispar alte ori se-nmultesc.
Isi traiesc viata pentru care au fost create,nu aleg altceva mai rau,nu se complac in obisnuinta. Aceasta nu va aduce progres sau bucurie niciodata ,au rabdare o zi intreaga pentru pregatiri, in intampinarea unui nou privitor.

Nu te gandi prea mult.Nu te agita asa mult.Simte putin adierea,priveste noi nascutii,viata asa de pura,fara nici o logica ori regula.Copilul descopera lucruri noi in fiecare zi si noi le uitam.

Alege un timp de respiro si lasa inima sa bata normal.Daca tot vei muri odata nestiind cand mori de ce nu mergi pe drumul asta far' sa stii nimic.Nu grabi natura si lucrurile firesti de la sine.

Singuratatea nu vine din cauza celorlalti ci de la tine.Nu te mai plange atat de mult de viata ta.

Fii cu capul pe umeri, responsabil fara copilari ci cu sufletul copil,si traieste+iubeste.

Nu te mai vaita ca x are si tu nu,nici ala nu are tot.Numai pune accentul pe lucruri,ci pe viata traita


Read more >>

Sa nu cedezi deloc

Sa nu cedezi deloc,nicioadata sa nu ramai acolo jos.
De multe ori viata cere timp si rabdare pentru refacere.Suferinta e doar o treapta care te ajuta sa treci prin viata invatand ceva.
De multe ori doare,incerci sa faci bine dar te trezesti facand rau,simti ca mai bine ai vrea sa adormi pentru totdeana dar nu alege cale usoara,lupta pentru inima ta.
Nu o lasa prada sentimentelor negative.Poate ca o suferinta dureroara te pregateste pentru o bucurie mult mai spectaculoasa decat precedenta luptand.
Nu te lasa doborat asa usor,iubirea pamanteana de aici nu e singura,esti iubit mai mult decat stii si El nu vrea ca tu sa pleci de aici.
Ingeri sunt cu tine mereu.Deschideti inima lor,gandurilor bune care-ti trec prin minte.Prietenii adevarati cei care te-au uitat,i-ai uitat,te-au ranit si invers din diferite probleme mereu oricat ai vrea sa te incapatanezi sa zici ca urasti, iti vor dori binele,fiindca o parte din inima lor e si a ta.Iubira ,iertarea sunt totul pe lumea asta.
Nu te du' in mocirla spunand ca esti singur.Nu esti,Mereu gasesti rezolvare la orice,intodeauna stii raspunsul,si totdeauna va fi si o rezolvare doar ca toate aceste cer timp,rabdare ,credinta,speranta si schimbare.


Read more >>

Nu voi intelege dragostea niciodata sau ea pe mine

Nu voi intelege nici odata cum iubirea dispare,cum ea se transforma in ura si indiferenta.
Cum poti tine la o persoana fiind indiferenta ?Cum poti uita de iubire cand cineva ti-a gresit ?

Nu meritam acest dar,ne batem joc de prea multe ori.Mai multa incredere ai in strain decat in prieten care te sapa pe la spate,dar te iubeste.

Daca iubirea ar fi un mar frumos verde si bun toti s-ar infructa din el iar adevarata dragoste ar fi cotorul pe care toti l-ar respinge sau la nevoie din dorinta de a-si satisface pofta il inhatza.
Lumea nu mai vrea dragostea adevarata,nu o mai intelege.Toti oameni sunt egoisti,mincinosi cu 2 fete.

De ce Doamne ai dat darul acesta?Tot ce faci Tu,e dragoste
dar neintelegand-o nu ne uneste.Ne desparte,batandu-ne joc de ea.
Toti suntem jos,nu vedem nimic frumos,avem moralul la pamant,desi putem fii cei mai..,totusi refuzam iubirea in favoarea altor lucruri placute la atingere dar la efect neplacute.
Devenim credinciosi raului ca mentalitatea " ca oricum fac bine dau in rau","nu e final frumos","vreau sa fiu rau","fara nici un Dumnezeu",dar ai simtit tu cu adevarat ce inseamna sa iubesti cu adevarat,si sa te dai pentru el/ea.
Cand vom intelege iubirea atunci vom fi fericiti,nu vom mai suferi,Desi Doamne Tu ne-ai promis ceva mult mai placut decat dragostea(ce poate fi mai frumos decat dragostea ??Oricum e ceva super daca e asa :P

"Daca as putea sa te ascund in palma sau intr-un buzunar la piept, n-as mai ramane niciodata corigent la capitolul dragoste" – Ionut Caragea


Read more >>

In dialog cu sufletul neiubitei


-Pentru Tine scriu aceste ganduri.E liniste,dar cine-mi potoleste setea dupa tine?
Sufletul e cald n-a uitat de caldura primita.Iar in lacrima ce curge vad doar dragoste in chinuri imblanzita.Desi ma simt al nimanui,totusi stiu ,gandul la tine imi e alinare.Lumea mea nu-i asta si stii bine care e.Noi doi avem pregatita cea mai mare comoara.Impreuna avem ocazia sa privim infinitul.Putem traversa podul vietii prafuit.

Zambetul tau ma racoreste iar ploaie ce o simt ma apropie mai mult de emotiile tale.Doar vantul ne uneste,amandoi il simtim dar in urma lui lasa-m ravagii.Impreuna vedem apusul dar nici unul fata-n fata.
Doar visul imi e refugiu.Aici esti a mea.Esti bucuria si realitatea.Aici pe acest taram suntem veseli doar noi doi.Zburam de fericire,fluturii ne ghideaza iar florile ne asterne cearsaful impliniri.

-Dar ma apuca tristetea si tip de amaraciune.In chinuri te vad departe si nu pot sa-ti alin durerere;Este altcineva.Visul se stinge iar tu dispari.Intunericul se lasa,golul ma cuprinde,o iubire imposibila imi rasuna ecoul florilor din vis sprijinite de-o petala;speranta sau resemnarea?.

-Somnul imi aduce cele mai frumoase ganduri"tu".Tot ce-a fost frumos revad,iar cerul de sus prinde culoare.
-Imi esti mai aproape,
-Te simt acum cand citesti,esti langa mine,si eu am emotii
-Nu te teme,ai curaj,va fi bine.
-Ai putina incredere cand iti spun, "totdeauna vei fi, a mea"."Esti totul sau nimic",esti "alegerea mea ce-a buna".Esti "ceva ce nu-nteleg, iubirea mea".
-Te veau in orice secunda,iti simt respiratia,tie frica, te temi de iubire.Ecoul meu iti rasuna,zbuciumul tau, sunt suferintele mele.Gandul tau este ecoul unei inime chinuite,glasul unui suflet cu pasiune.

Secundele se pierd, iar eu ma chinui sa nu pierd nimic din dragoste pentru ca o secunda, are pret cum ai tu pret in ochii mei.
Te visez,simt parul,mirosul si bataile inimii.Esti inghemuita si vrei ca totul sa fie frumos.
Te privesc in ochii dulci si vad usa inimii tale dar care e inchisa.Mi-am pus mana la inima mea,ea bate pentru tine,se zbate si spera.Oare de ce ?

Magia,valul care ne-nconjoare ne uneste,ne daruieste curaj si putere cand ne e greu.E magia noastra,este ceea ce am creat noi.

Aici va fi mereu locul nostru de refugiu.Aici ne vom regasi si tot aici ne vom iubi in secret fiecare stiind cat si de ce.Am creat si asa va fi.

Este al nostru,suntem noi.Doua celule unite in mreaja dragostei.


Read more >>

Binele invinge

Priveste o sceneta cu un mesaj bine conturat si bine realizat
(daca nu iti da lacrimile nu ai suflet)



Nu se merita sa te abati de la calea cea buna!!!

Nu se merita sa te afunzi in pacat facand ce-ti place doar tie.


In final vei sfarsi amarnic,clipele ce le traiesti nu se compara cu suferita ce o ai in final.Totul are sens,totul este condus de Cineva.Nu putem face doar ce vrem noi mereu si iar mereu.Cand situatia e disperata si nu mai stim ce face, la cine ne intoarcem...?Ne amintim..... de acele clipe traite in armonie si pace cu Tatal Ceresc pe care,nu-l vedem.
Strabati aceste drumuri, nestiind ce faci si incotro,din bun devii tot mai rau ..si uiti de inocenta si optimismul,puterea cu care zambeai si luptai in viata.Iar conturul vietei devine o forma abstracta de fiinta care e purtata de valul grupului.In durererea care iti strabate toata trairea gasesti un colt de lumina,in amintirea aceea... cand nu stiai prea multe,cand nu erai asa logic si incapatanat, simti totusi ca era mai bine.

Intr-un final tot pe calea cea buna te intorci.(sau ar trebui)Vrei sa sa revii la acel drum dar ceva nu te lasa,te simti legat,te simti mic si fara ajutor.

Ce poti face atunci ??Eu sincer nu stiu ce sfat sa iti dau insa cred cu putere ca daca Iisus pentru tine a murit si te iubeste nu te va lasa niciodata.



Read more >>