Fii o inspiratie

Fii o inspiratie pentru viata.Lumea e o stare cand te vrea,cand te da "draqului".Caracterul e de la Dumnezeu macar invata-l ce e bine.Daca ce ti-a dat Cel de Sus nu l-ai folosit pentru altii ci doar pentru tine cred ca te va trage la raspundere.
Demonii gandurilor ne lovesc,ne darama,ne pun la zid.Suntem tristi,depasiti,cazuti dar de ce sa nu fim luptatori,cavaleri cu caraj care infrunta provocarile cu tarie.Cu cat mai mult curaj aduni cu atat mai mult esti tu si prinzi putere iar demonii vor disparea.
Curajos,luptator,puternic optimist asta e rezolvarea sentimentelor naspa nu actiunile luate in disperare.Fugi de gandurile care te doboara,fugi de compromism.Alege sa fii originial nu altul copiat.
Gandeste fericit ca esti fericit pur si simplu ca nu intelegi fericirea.Ca esti prea idiot ca nu intelegi viata si ca rade de tine.Fii smecher si las-o sa rada de tine.Odata si odata va fugi ,nu mai baga in seama orice gand negru.
Fati amici,razi,uitate la un rasarit,suna-ti parintii,spune o glume ,fugi;ahh cate lucruri.
Acum e dimineatza,o noua serie de provocari vin,esti dispus sa faci fata sau sa te lasi din nou doborat.Invata din caderea trecuta,si daca aluneci nu plange, provocari vor mai veni cu siguranta fii indiferent si lasa viata sa isi urmeze cursul.Tu lupta-te cu caraj ,pana la capat,apuca provocarea cu putere si nu te simti mic in fata ei.Doboar-o cu originalitate ta si cu putere de Sus.(Nu cred ca Dumnezeu te va lasa balta)

<+

No comments: