Viata chiar poate fi frumoasa

Viata chiar poate fi frumoasa.Uneori condeiul ascuns al actiunilor noastre mai rescrie un capitol de amaraciuni,singuratati,tristeti,alteori simpla bucuria,simplitatea lucrurilor mici, iubirea sterge tot ce e rau iar aminitirile dureroase se transforma in clipe de iubire.

Caci amintindu-te si intristandu-te din acele amintiri dureroase distrugem speranta,distrugem tot ce se mai poate salva.Uneori rabdarea e acea cheie pe care daca o pastrezi intr-un final deschizi usa pe care vrei sa o deschzi cu toata suflarea ta.

Numai un zambet,numai un cuvant de dulce spus din prea plinul inimii are putere de a schimba tot.Plinatatea vietii si a fericirii nu vine din ce consuman,din ce luam sau din ce strangem acestea sunt realizarile egou-lui.

Nu realizam cat de frumoasa e viata,Nu ne dam seama de toate lucrurile minunate pe care le putem savura in fiecare secunda.Nu ne ajunge nici o infinitate sa traim toate lucrurile astea asa de frumoase si misterioase.

Gandurile rele,si tot ce ne abate de la aceast drum,uitarile,fricile,si lacrimile varsate sunt acele lucruri care ne fac umani,care ne contureaza intreaga fiinta.
Dar ceea ce ne face cu adevarat sa ne bucuram de aceasta calatoria e puterea cu care luptam impotriva acestor demoni ai sufletului nostru.

E de ajuns sa avem cu noi amici,si sa ganduri bune curaj,incredere si putem lupta cu orice inamic al nostru.



Viata nu e chiar asa de grea,oricate probleme ar veni,oricat de mult ai suferi,tot esti constient ca frumusetile acestei lumi sunt si pentru tine.Sunt pentru toata lumea care crede in ceva mai bun.Sunt pentru acei oameni optimisti,care nu fug de incercari,care trec cu zambetul pe buze care pastreaza in ei dorinta de a merge mai departe.Nu trebuie sa renuntam acum,nu trebuie sa cedam asa usor asa de repede cand totul din jur prinde viata chiar cand raul se abate.Orice evolueaza si se schimba.Nimic nu sta pe oc.O lume vie in miscare, asa trebuie sa fim si noi.

Macar o zi sa lasam aceste lucruri din societatea noastra plictisitoare sa iesim cu amicii in natura ,sa privim cerul,sa ne bucuram sa vorbim,sa ne plimbam,sa simtim ca traim.Asta e viata.Asta e sufletul fericit si incarcat de energii frumoase.

In asa fel poti radia de armonie si veselie in fata problemelor.Asa poti face fata stresului,grijilor,banilor.Nu trebuie sa devenim sclavii acestei societati,trebuie sa iesim din tiparele manualelor de sociologie si psihologie.Trebuie sa evoluam sa ne deschidem inima in fata frumusetii vietii.Apoi bunatatea,prosperitatea isi vor face loc fara sa bagam de seama in vietile noastre.Nu avem deloc habar cate minuni putem primi de la Parintele Nostru numai daca am fi mai daruitori si mai deconectati de legile si logica care ne limineatza gandirea si evolutia.

De acum haide-ti sa ne deschidem inima in fata Universului in fatza binecuvantarilor si bucuriilor pe care le putem primi de la Tatal nostru.

Sa nu uitam de prieteni,de clipele petrecute cu ei de tot ce am facut bun si sa inmultim aceste experiente frumoase cu bunatatea si credinta pe care le vom primi dintr-o viata traita cu pasiune in armonie si adevar,sinceritate si daruire.
Astfel de fiecare cand ne vom amari si vor veni clipe negre puterea o vom lua din ce am scris mai sus si sigur vom birui:P

Pana data viitoare sa nu uitam:

Frumusetea vine din daruire,iubire credinta si puterea de a te ridica din orice "groapa"

2 comments:

Anonymous said...

Foarte frumos ce ai scris si recunosc ca citind m-a ajutat foarte mult sa trec peste problemele mele.Felicitari

Angel said...

Multumesc pentru aceste randuri pline de optimism pe langa care nu am putut sa trec
nepasatoare.

Intr-adevar, daca incepi ziua increzator in Dumnezeu si daca inveti sa te bucuri pentru lucrurile marunte, daca privesti fiecare greutate ca pe o treapta spre victorie, spre biruinta, atunci cu puterea care se coboara de Sus putem fi tari si mai mult, putem încuraja pe cei care au obosit mergând spre Canaanul ceresc..
Viata este si poate fi frumoasa numai de mana cu Domnul.

Multa binecuvantare si numai bine :)