Este mai frumos sa (te) dai

Sa iubesti pe altii,azi am invatat......

Nu conteaza ce spun cei din jur,dragostea la final se vede.Este cel mai nobil sa te dai pe tine altora.Asta e lectia ce ne-a dat-o Creatorul divin.Este mai ferice sa dai.Te implinesti,ai un scop pentru care se merita.
Oameni bogati nu-s fericiti,au griji si vor mai mult.Egoismul distruge tot.Cand nu lasi de la tine ceva mai tare se impleteste - funia razbunarii.
Cand cedezi,si dai drumul la stransoarea ce te roade pe dinauntru esti cel mai liber,parca vrei mai mult sa dai si incepi sa iubesti mai mult si mai mult.
Nimeni nu e perfect si realitatea ne-o dovedeste insa ceea ce trebuie inteles de aici este ca in 2(tu si Dumezeu)funia iubiri nu se rupe.De la El te hranesti sa iubesti si prinzi curaj.Cu Dumnezu poti fi liber.Poti avea pace nu mai ai pentru ce plange.El iti ia tot ce-i al tau dar iti da TOT ce e a Lui.

Cand uiti de razbunare de ura si invidie,cand incepi sa simti ceva pentru semenul de langa tine viata prinde forma,capata culoarea si nu in ultimul rand te defineste pe tine.Te face un om vertical cu caracter puternic dar cu sentimente frumoase.
Dragostea este intradevar ciudata si actioneaza ori in rau ori in bine dar uneori nici nu stii cum te surprinde.

Asa ca data viitoare cand esti pus in situatia de a-ti schimba fata si a arata altora ca tie nu iti pasa,ca te doare in fund de restul si ca mai bine eu decat altii aratate asa cum esti cu fata ta nu incerca sa copii pe nimeni si sigur ceilalti vor aprecia,te vor iubi dar si tu ii vei iubi caci iubirea e mereu sincera.

No comments: