Sunt clipe cand simti dezamagire...

"Choose to be optimistic...it feels better"!-the Dalai Lama

Sunt clipe cand simti dezamagire.Sunt clipe cand lacrimile te cuprind.Sunt secunde cand ai vrea sa "zbori",sa pleci de aici.Sunt stari ce nu le intelegei,.Te cuprinde plansul si ai un gol in inima.
Sunt nostalgii trecute,amintiri si multe regrete,dar ce mai conteaza toate astea daca esti cu Dumnezeu.100 de ani cu seferinta si tot ar fi putin pentru o vesnicie vesnica.


Cand lacrimile sufeltul il inunda,cand orice speranta si optimism se transforma in ceva uscat si mort,cand amintirile si multe bucurii nu-s altceva decat un fulg batut de vant, nu te lasa cuprins de toate astea.Nu te lasa dus de durere.Daca ai trecut prin toate astea nu inseamna ca esti un nimic si nu ai valoare.Ai cea mai mare valoare in ochii lui Dumnezeu fiindca inima ta vede neputita si simte nevoia de Dumnezeu.

Nu te lasa pacalit de cel rau de prietenii perversi si falsi.Speranta ta sa fie singurul adevar Isus Hristos.

Cand orice zi e grea,secunda ti se pare greu de trecut si te simti tot mai singur, sprijinul sa nu il gasesti in bucurile trecatoare ci in Dumnezeu care te iubeste mai mult decat crezi tu.
Te primeste asa cum esti pacatos si plin de vina,iti da valoare si iti ofera o viata curata.



Inca putin prietene.Doar o clipa.Tatal nostru va veni.Vom uita de tot ce ne apasa aici jos.Ne vom bucura iar tot ce vom vedea va fi enorm de frumos.Nu te descuraja chiar acum cand totul e pe sfarsite.Continua calatoria cu curaj cu putere.Ridica-te si pune-ti in gand sa mergi "tot mai sus".
lasa trecutul,invinge zidul acesta al pesimismului....Cu siguranta!!!!Vei fi putea face orice.Reusesti in final daca nu te lasi doborat de astea.Iar pe langa reusita primesti mult mai mult.

No comments: