O fi bine sa fii virgin ??bleg sau pur ??

Haideti sa vorbim si despre virginitate.

Dar cum sa vorbim,teoretic,practic,bisericesc,lumesc??.Dar mai bine sa va dau cateva argumente de ce e bine sa te pastrezi:

1.E darul tau cel mai minunat pe care il ai.E trupul tau,si cred ca nu trebuie sa il folosesti pentru cateva minute de placere si extaz.De ce sa iti folosesti ce ai mai de pret pentru simplul motiv ca e minunat si ca asta inseama adevarata iubire.
Daca doi se iubesc asa de mult,de ce nu isi respecta trupurile ??De ce isi folosesc corpurile lor pentru a face dragoste.De parca trupul ar fi masina de facut dragoste.

2.Multi nu isi mai doresc sa se mai pastreze,fiindca se cred prea inapoiati societatii.Ei vad in filme,in viata,ca tot ce conteaza e sexul; "si daca toata lumea face eu de ce nu as face"."Daca societatea e plina de aceste lucruri de ce sa mai astep fiindca voi fi considerat bleg".Dar sigur vrei asta ??Sigur vei duce iubirea la un nivel mai inalt??Te vei simti mai mult iubita/iubit fiindca ai facut sex.Dar de respect,de renuntare pentru dragoste??.



3.Cum se va simti iubitul/iubita cand va sti ca te-ai pastrat.Cand va sti ca tu ai fost primul/prima din viata ei/lui.Oare nu te va respecta si mai mult.Oare nu va fi iubirea si mai mare pentru un timp indelungat decat sexul??In plus vei da un exemplu si copiilor tai,pomovand dragostea ca renuntare in favoarea celuilalt nu doar pentru a face sex si a spune cateva cuvinte frumoase,a merge la un film,a sta pe o banca si a te casatori.

4. Relaţiile sexuale până la căsătore nu sunt o metodă pentru a vedea dacă eşti compatibil sexual cu partenerul. Este cea mai greşită părere şi chiar absurdă. Ai de gând să încerci toţi băieţii din oraş doar pentru a vedea dacă sunteţi compatibili? Ce imagine îţi creeaza acest fapt? Cei imorali se dezvinovăţesc în acest mod. Un băiat după ce s-a culcat cu o fată, ca să scape de ea, va găsi acest argument doar pentru a nu-şi asuma responsabilităţi, a doua zi va face acelaşi lucru cu altă fată.

Cred ca a fi virgin nu inseamna sa te chinuii,sa te legi ,sa iti tii rasufalrea si sa zbieri cand esti singur ca vrei neaparat sa faci sex.Cred ca virginitatea se manifesta ca inocenta trupului.In ea se vede tineretea ta,bucuria ta si clipele nesfarsite de viata traita la maxim.Un corp virgin si ingrijit se vede din departare.E diferit de celelalte trupuri.Are un farmec aparte,ceva special,care te face sa nu te gandesti la prostii ci te face sa te gandesti :"Cum de e asa de dragutza incat nu vreau sa fac nimic gresit cu ea/el,vreau sa il/o pretuiesc".

Caci decat sa imi folosesc corpul pentru lucruri animalice si pentru al face obiect de manevrat, pentru a se vedea povara vietii si nelinistea,chinurile si problemele fizice si sufletesti mai bine m-a patra pentru motivul de a ramane inocent/inocenta,pentru simplu fapt ca trupul meu e comoara cea mai de pret care ma face tanara/tanar,frumoasa/frumos,draguta/dragut,care ma face sa ma simt plina/plin de viata.Un lucru neinceput e frumos si starneste curiozitatea si respectul cand e folosit la timpul potrivit.Folosit atunci lucrul va fi si mai bogat si va fi si mai frumos.Fiindca a respectat regulile impuse de natura si de Dumnezeu.

Acum fiecare va face ce crede..Eu unul v-am spus parerea mea,simpla scrisa fara nici o inspiratie sau fara nici o specializare in domeniu.Am scris din inima.

Mai jos aveti motivele banale,poate mai bine argumentatedecat mine, copiate dupa http://www.libertatea.ro/unde zice ca e bine sa faci sex,dar parerea mea:Sunt motive banele si cam golanesti sau negandite.

Toţi prietenii tăi se laudă cu performanţele lor sexuale. În liceu nu te deranja foarte tare pentru că erai încă tânăr şi nu te gândeai la sex dar anii au trecut, ai depăşit 20 de ani şi tu eşti încă virgin... Care o fi cauza? Eşti atrăgător, te îmbraci frumos, îţi aranjezi părul în fiecare dimineaţă, ai unghiile tăiate regulamentar, ai maşină, ceva bani în portofel... şi nu ştii de ce nu reuşeşti să faci sex cu nimeni. Există câteva motive din cauza cărora ai rămas... ultimul.

Eşti prea bleg

Eşti foarte drăgut, foarte simpatic, foarte bun, foarte şi iar foarte încât devii mai mult decât foarte enervant! Nici o femeie nu vrea un sclav bleg care să nu fie în stare de nimic. Vrei să-i faci toate poftele dar încearcă să-i arăţi că undeva, acolo, în spatele tuturor dulcegăriilor există şi o urmă de testosteron.

Nu eşti în stare să porţi o discuţie

Prima întâlnire. O întâmpini cu un bădăran "Ce faci păpuşă?", după care începi să vorbeşti despre fotbal neuitând să pigmentezi şi cu vreo două înjurături, iar apoi te lauzi cu bicepşii tăi şi cu recordul la băut bere. Deja ai pierdut şansa să o duci la tine în pat. Nici dacă stai tăcut, pe gânduri şi o ignori complet nu e bine.

"Mamă, ce bucată!"

O admiri din cap până în picioare şi nu îţi poţi lua privirea de la sânii ei. Te holbezi de parcă nu ai fi văzut o pereche de extratereştri. Sau, şi mai şi, stai frumos cu ea la terasă şi comentezi când trcee câte o domnişoară apetisantă. Fata cu care ai întâlnire nu va fi impresionată de faptul că nu te poţi abţine să exclami "Mamă ce bucată!" sau "Ce fund mişto are blonda!", de fiecare dată când trece o... "bunăciune" pe lângă voi.

No comments: