Semnele Revenirii Sale

Nimeni nu stie ziua sau ora revenirii lui Hristos, dar Scripturile ne-au dat semne despre a doua venire. Hristos însuşi a vorbit pe larg despre semnele care va condus la sfarsitul veacului. Aici este o colecţie scurtă a semnelor specifice, ni se spune să fim cu ochii în patru.

Războaie şi veşti de războaie
Marcu 13:7 (New Version International)
Când veţi auzi de războaie şi de zvonuri de războaie, nu va alarmati. Astfel de lucruri trebuie să se întâmple.....

Mai multe persoane au murit în conflictele armate în secolul 20 singur decât în istorie. Există rapoarte constante,stiri despre conflictele de bere din întreaga lume, şi întotdeauna pare că există probleme la orizont, în special în Orientul Mijlociu. Hristos ne spune că aceste lucruri au să se întâmple; aceste evenimente va seta scena pentru venirea lui Antihrist şi final dintre Israel şi din lume.

Armata regelui de Est
Apocalipsa 16:12 (New Version International)
Al saselea înger a vărsat vasul său pe marele fluviu Eufrat, şi apa a fost secata pentru a pregăti calea pentru regii din Est.

Deşi unele dintre profeţii ale Apostolul Ioan scrise în cartea Apocalipsei sunt dificil de înţeles din perspectiva noastră, consensul principal pentru acest verset profetic este că o armată compusă din "Regii Estului", se va muta în Orientul Mijlociu, la/sau în apropierea campului de lupta al Armaghedonului. Uscarea râului Eufrat, va crea aceste armate în Orientul Mijlociu.Acesta va fi un eveniment uşor de recunoscut.

Creşterea naţiunii împotriva altei naţiuni, Foamete şi cutremure
Matei 24:7 (New Version International)
Naţiune se va ridica împotriva altei naţiuni şi o împărăţie împotriva altei împărăţii.

Am avut câteva cazuri în secolul 20 în cazul în care naţiunea a crescut cu adevărat împotriva altui neam, şi am văzut foamete, epidemii şi cutremure în creştere exponenţial în ultimii 50 de ani ca un întreg.

Guvernul global şi Imperiului Roman
Apocalipsa 13:1-2 (New Version International)
Şi balaurul stătea pe malul mării. Şi am văzut o fiară din mare. El avea zece coarne şi şapte capete, cu zece coroane pe coarnele lui, şi pe fiecare cap un nume de blasfemie. Fiara, am văzut semăna cu un leopard, dar avea picioare ca cele de la un urs şi o gură ca cea a unui leu. Balaurul a dat fiarei puterea lui şi scaunul lui de domnie şi de mare autoritate.

Apocalipsa 17:12-13 (New Version International)
Cele zece coarne pe care le-ai văzut sunt zece împăraţi, care nu au primit încă un regat, dar care timp de o oră va primi autoritatea ca regi, împreună cu fiara. Ei au un singur scop si va da puterea şi autoritatea de a fiarei.

Profetul Ioan descrie de asemenea, un guvern-o lume globală care va apărea şi va conduce lumea prin împărţirea acesteia în zece regiuni descris ca "Imperiu Roman". Uniunea Europeană va juca probabil, importanţ fiind unul dintre primii paşi spre acesta cheie. Papa însuşi a făcut referire la Uniunea Europeană ca fiind "Imperiu Roman".

Returnarea Israelului ca naţiune
Luca 21:24 (New Version International)
Ei vor cădea de sabie şi vor fi luate ca prizonieri la toate naţiunile. Ierusalimul va fi călcat în picioare de către neamuri, până la vremea neamurilor sunt îndeplinite.

Ierusalimul a fost "călcat în picioare" de neamuri de secole deoarece romanii le-a demis în anul 70. Istoria a fost facuta, din nou, atât în 1948 şi 1967, când Israelul a recucerit Ierusalimul şi a solidificat poziţia lor într-o naţiune unitară şi legitima.

Generaţia finala va vedea aceste evenimente realizate
Luca 21:29-32 (New Version International)
Când veţi vedea aceste lucruri ca se întâmplă,sa ştiţi că Împărăţia lui Dumnezeu este aproape. Eu vă spun adevărul, această generaţie nu va trece cu siguranţă departe până când toate aceste lucruri s-au întâmplat.

Există o dezbatere asupra a ceea ce Hristos, unii susţin că această profeţie se refere la distrugerea Ierusalimului specific (şi Templul) în anul 70 d.Hr., în timp ce alţii susţin că această profeţie are o semnificaţie escatologică. Dacă aceasta este adevărata, acest lucru ar însemna că "generatia finala" nu va trece până când acestea ori sfârşitul profeţii sunt îndeplinite. În limbajul biblic, o generatie se poate întinde pe oriunde 40 - 70 de ani. Am putea fi de aproape de
sfârşitul anului?

Orele de zi sunt prescurte datorită caldurii
Apocalipsa 16:8-9 (New Version International)
Al patrulea înger a vărsat vasul său pe soare, şi soarelui i-a fost data puterea arsurilor de oameni cu focul. Ei au fost uscati de căldură intensă şi au blestemat numele lui Dumnezeu, care a avut control asupra acestor plăgi, dar ei au refuzat să se pocăiască şi să-l glorifice.
În timpul Marelui Necaz, epidemii sunt dezlănţuite asupra omului (aşa cum era în timpul Exodului), ca un testament pentru judecata lui Dumnezeu şi răutatea omului. În acest timp, Dumnezeu va scurta de fapt, lumina zilei de ore din cauza căldurii soarelui dogoritor. Ar putea fi aceasta ca urmare a distrugerii stratului de ozon? cancer de piele şi maladii legate de supraexpunerea de razele UV care sunt în creştere la nivel global.
Activitatea furtunilor şi fenomene naturale din ce în ce mai rău
Luca 21:25-26 (New Version International)
Vor fi semne în soare, în lună şi în stele. Barbatii vor da sufletul de groază, în aşteptarea a ceea ce va veni pe lume.....Creştere alarmantă în uragane, furtuni tropicale, tornade si tsunami-urile de la sfârşitul secolului 20 au fost observate. Numărul de morţi datorită unor evenimente naturale, numai în ultimii 30 de ani a fost semnificativă.

Foamete şi ciumă Creşterea
Luca 21:11 (New Version International)
Vor fi cutremure mari, foamete şi epidemii în diferite locuri, şi evenimente fricoase şi semne mari din cer.

Matei 24:7-8 (New Version International)
Va fi foamete şi cutremure în diferite locuri. Toate acestea sunt începutul durerilor naşterii.

Apocalipsa 6:8 (New Version International)
M-am uitat, şi nu înainte de mine a fost un cal palid! călăreţul său a fost numit moartea, iadul a fost şi în urma aproape în spatele lui. Ei au fost delegati cu o putere de peste un sfert de pământ pentru a ucide prin sabie, foamete şi ciumă, şi de fiarele sălbatice de pe pământ.
Decese legate de foamete şi boli au crescut exponenţial în ultimii 100 de ani. Vedem apariţia bolilor noi tot timpul şi nu pare a fi orice scop în vedere.

Traducere in romana de pe http://www.rap-con.com/signs-of-the-end-times

No comments: