M-am saturat de tot

M-am saturat de tot,M-am plictisit de lumea asta plina de pacate si tentatii ucigase.E plina de praf si murdarie si desi e afundata-ta in mocirla totusi mai are putere sa faca fata si sa ne sustina pe noi oamenii (cei rai).Totul e cu un rost aici sa aduni o groaza de lucruri, obiecte ca la final sa mergi de buna voie intr-o groapa.Totul se vede in ceata,inca din copilarie,societatea e corupta si pe langa masurile de austeritate care se iau (ca nu ar fi de ajuns acestea) ne mai si certam si ne uram intre noi.Rautatea e la putere,Nevoia de putere dainuie inca din cele mai vechi timpuri.Am distrus totul,ne indreptam spre propria extinctie.
Ne nastem sa dominam si sa cucerim,traim ca sa ne uram si sa distrugem tot ce nu ne place.Ne luam prerogative de Dumnezei cu nevoia de a face tot ce vrem noi.
Noi ne-am nascut liberi,ne-am nascut nu sa ne divizam si sa ne distingem prin rasa,cult,religie,tara, ci sa convetuim impreuna pretuind valorile : bunatatatea,credinta in Dumnezeu,dragostea si pacea.

Vreau sa plec departe de tot intr-un regat frumos si mic inconjurat de ape,si mult verde.Vreau sa dorm acolo unde cerul se joaca cu marea creand cele ma frumoase orizonturi si rasarituri.Sa ma plind prin iarba proaspata si sa adulmec mirosul ploii de vara intr-o armonie perfecta cu natura si relatiile pe care le construiesc.Vreau totul sa fie guvernat de o singura lege:"Fii bun cu ceilalti si respecta natura".
Vreau totul sa fie asa de frumos incat nici cele mai mari visuri nu au patruns acele trairi.Sa fiu liber si sa simt cum viata imi curge prin vene,Sa nu am nici o grija sa nu ma gandesc la rele si ce banca voi plati maine.Dragostea nu se invatza din manuale,nu se asculta la consilieri ci se invatzat din suflet.Porneste din interior si se propaga spre exterior prin acele emotii si zambete ca atunci cand vezi o asemenea persoana spui ca "e asa de stralucitoare".
Toti suntem plini de iubire si lucruri bune,avem suflet suntem umani,inainte de un creier care ia decizii avem un suflet special pus de Dumnezeu pentru a nu fi roboti.
Pentru a comunica intre noi ,pentru a trai uniti si pentru a ne completa unul pe celalalt intr-o clipa frumoasa care poate fi vesnica.
Trebuie sa ne schimbam daca vrem ca totul sa infloreasca,scaparea nu e la religie,economie sau politica ci in interiorul nostru.Cand ne vom schimba atunci vom sti sa punem in practica ceea ce avem in noi,calitati si dragostea de semeni.Atunci tot pamantul va inverzi iar Divinitatea isi va face aparitia.Atunci misterele Universului ni se vor deschide ca o carte gata sa fie savurata.
Nu imi ramane de spus decat sa ne gandim bine la viata asta si la ce putem face numai pornind din interiorul nostru dar daca mai pui la calcul si ajutorul fiintelor intelginte, sigur nu putem sa ne imaginam.


No comments: