Ai incredere in tine cand esti descurajat

Oricat de grea e viata si oricate ganduri negre ai strange in inima si gand.Oricat de mult te-ai plange de tine si ai da vina pe ceilalti,nu te-ai multumi de tine si mereu te-ai vedea inferior si mic fara capacitate, sa nu uiti de un lucru.. visurile tale si ceea ce iti doresti nu urmeaza aceeasi regula mereu.Daca vrei ca ele sa se indeplineasca fii staruitor si creaza-ti propriul tipar.

Desi poate nu te intelege nimeni si poate problema,problemele nu le stiu nimenea,is prea grele totusi rezolvarea lor nu se gaseste in "a-ti plange de mila".Trebuie sa ai capacitatea sa iei decizii bune si corecte.Trebuie sa crezi,sa speri.

Problemele adevarate nasc oameni puternici cu caracter care nu se lovesc de orice obstacol si plang de mila.Sunt mii de griji si probleme in lumea asta dar tot la fel de multe sunt si bucurii,sperante,optimism.
Destul ai avut probleme,destul cu lacrimile triste si regrete e timpul sa devii om,titan al vietii,sa lasi trecutul in urma,sa respiri adanc ,sa privesti in sus ,sa te uiti in oglinda si sa-ti spui "Nu imi pasa de restul","Eu imi traiesc viata si vreau sa o traiesc din plin si frumos","Nu ma las doborat nici azi".
Poate ca rezolvarea o stii si sigur s-ar rezolva, daca nu te-ai mai frustra.Dar tie frica sa stralucesti,te temi ca ai ceva frumos si unic de care lumea sigur s-ar minuna, dar nu ai experienta si curaj.Invinge teama,cucereste caracterul cu motivatia unei zile insorite,cu amici adevarati ,cu parinti si cu experientele acelor oameni care cand ii privesti te apuca plansul sau iti incarca bateriile pentru o noua viata.

Nimeni nu te poate ajuta.Tu singur doar tu esti capabil sa urci muntele descurajarilor.Nu lasa pe nimeni sa iti spuna lucruri negative.Descopera frumosul din interiorul tau,invata sa-l afisezi,si construieste-ti caracterul cu iubire si ganduri pozitive.

Daca vrei sa fii fericit si implinit fara nici o frustrare uita de cuvantele care iti dauneaza: invidie,inferioritate,regrete,tristete,amaraciune...
Daca vrei sa fii fericit incurajeaza pe altii cu cele mai frumoase cuvinte:staruinta,optimism,unicitate,intelegenta,si fii asa

................caci orice ai pierdut,pentru ce ai plans ,si cine te-a necajit pentru toate este un nou inceput.
...doi oameni care nu s-au dat batuti desi nimeni nu le mai dadea nici o sansa. Sa le studiezi si sa iti dai seama ce poti face si cate poti face.

1. Revenirea lui Diego Corrales

Considerat de multi antrenori, critici si iubitori ai boxului unul din cele mai frumoase meciuri din istorie, jocul dintre Diego Corrales si Luis Castillo din 2005 pentru titlul mondial la box, categoria usoara seamana cu viata in multe privinte.

Timp de 9 runde Corrale si Castillo si-au impartit pumni unul altuia cu gramada, in stilul agresiv in care luptau de obicei. A fost una din cele mai brutale si intense partide de box, fiecare din sportivi dand tot ce putea si neincercand sa se menajeze deloc.

Apoi a venit a 10-a runda.

Inca de la inceputul rundei Castillo il trimite la podea pe Corrales cu un croseu de stanga, insa dupa ce e numarat pana la 8, Corrales se ridica si continua meciul.

Dupa cateva secunde Castillo loveste iarasi cu croseul de stanga si Corrales este iar la podea, isi scuipa proteza si e numarat. Pentru toti cei din sala meciul era ca si terminat. Antrenorul lui Corrales il sfatuieste sa renunte insa acesta revine in ring.

Nu am vazut niciodata atata furie, determinare si suferinta adunate la un loc. Cu ultimele resurse Corrales se napusteste asupra lui Castillo si…..finalul va las sa il vedeti in clipul urmator.

2. La 23 de ani canta la pian fara maini.

Castigatorul de la China’s Got Talent in 2010 (emisiunea care ruleaza acum si la noi, “Romanii au talent”) are 23 de ani si canta la pian fara maini. De fapt…a invatat sa cante la pian abia la 19 ani.

Liu Wei a suferit un acident cumplit la 10 ani in urma caruia a ramas fara ambele brate. A invatat sa se descurce in tot ce face folosind picioarele si visa din copilarie sa devina muzician.

Deviza vietii lui este: “Sunt doua cai in viata pentru mine: Sa mor cat mai repede sau sa traiesc o viata extraordinara.

Te las sa te uiti mai jos la finala din 2010 cu care a castigat concursul iar inainte iti mai spun cateva din maximele lui preferate:

“Un om ar trebui sa fie responsabil cu propriile visuri. Visul meu e sa devin muzician.”

“Stiu ca daca vreau sa fac ceva mai bine decat alti oameni trebuie doar sa depun mai mult efort.”

“Nu e nici o regula care spune ca nu poti sa faci orice vrei tu folosind picioarele.”

Mi-ar placea sa iti pui trei intrebari acum:

1. Indiferent cat de grea e situatia in care ma aflu, care sunt resursele pe care le am la dispozitie?

2. Ce am de pierdut?

3. Ce e mai rau, sa ma las calcat in picioare si sa n-o mai dau in bara niciodata sau sa incerc din nou si din nou chiar daca esuez?

1 comment:

Anonymous said...

foarte frumos.
viata merita traita la maxim.

eu ma simt celmai bine,atunci cand cei din jururl meu sunt fericiti.

si nu ai cum sa-i vezi fericiti,sau sa-i faci fericit,daca esti trist

dht_reaction