Bucurie,cantec,joc si melodie

Bucurie,cantec,joc si melodie,viata-i o comoara cea mai simpla armonie.Tinerete si probleme,griji si veselie,mari iubiri in lacrimi inghetate,vesnica calatorie.
Simplitate la apus de soare.Ciripit de pasarele,iarba verde admirata chiar de soare.Dimineti voioase scaldate-n picaturi de roua.
Oameni ne numim de unde am venit nu stim.Unde ne-ndreptam nici atat dar un lucru il dorim:Fericire.
Lumea cu probleme asa cum o stim ,cu rautate,cu invidie si egoism ascunde mii de lucruri mimunate.Lucruri pe care doar tu le poti descoperi,Lucruri care ti se potrivesc doar tie.Este mult mai usor sa vedem grijile si rautatea decat sa ne relaxam un pic,sa ne detasam de societate si sa privim spre natura,spre sentimentele care ne apropie.Fericirea si lucrurile bune nu vin pe tava,ele se descopera printr-o cautare sincera.Totul se rezolva,orice teama se sfarseste nimic nu stagneaza,de ce sa nu ne gandim noi la rezolvarea lor nu la efectul lor pe care il "hiperbolizam" mai mereu.
"Mancarea nu trebuie sa arate bine ca sa fie buna"la fel e si cu fericirea.Ne gadim la fericire ca la "un designe perfect fara nici o impuritate,"iar cand observam ca nu tot ce ne imaginam corespunde criteriilor noastre (Uneori criterii venite din impulsurile animalice)devenim frustrati fara sa intelegem adevaratul sens.Fericirea se descopera si in "impuritati",si in "plansete".Oriunde gasesti fericire daca asta iti doresti.Nu trebuie sa zambesti mereu,sau sa ai ce ti-ai dorit ca sa fii fericit.E suficient sa vezi fiecare lucru ca pe un dar.Iar pe cele rele sa le vezi ca pe niste "trandafiri cu tepi".Te poti intepa,poti plange ca te doare si e greu dar putin mai sus poti mirosi si admira petalele parfumate.
Intelege fericirea cu sentimentele pe care Cel de Sus ti le-a dat.Nu vei stii niciodata de ce,pentru ce,sau alte intrebari.Atata timp cat stii ca fericirea te face sa traiesti,de ce nu esti. fericit??.
In interiorul tau mereu gasesti raspunsuri,priveste-te,si intreba-te cine sau ce nu te lasa sa nu fii fericit?Descopera-te din nou,afla ceea ce e in inima ta si ceea ce iti doresti cu adevarat se vede sau nu in ochii tai ?
Daca nu lasi inima sa isi doreasca scopul pentru care a fost faurita,(unicitatea ta si adn-ul tau special in care Cineva intelept a pus pus o dorinta neasamanata ) ,o respingi prin felul cum te porti,cum vorbesti si cum esti,vei fi mereu invidios,plictisit,fara viata si te vei multumi doar cu bucuria de a trai pentru a consuma nu de a trai fericit si simplu consumand doar necesarul.


No comments: