Nu voi intelege dragostea niciodata sau ea pe mine

Nu voi intelege nici odata cum iubirea dispare,cum ea se transforma in ura si indiferenta.
Cum poti tine la o persoana fiind indiferenta ?Cum poti uita de iubire cand cineva ti-a gresit ?

Nu meritam acest dar,ne batem joc de prea multe ori.Mai multa incredere ai in strain decat in prieten care te sapa pe la spate,dar te iubeste.

Daca iubirea ar fi un mar frumos verde si bun toti s-ar infructa din el iar adevarata dragoste ar fi cotorul pe care toti l-ar respinge sau la nevoie din dorinta de a-si satisface pofta il inhatza.
Lumea nu mai vrea dragostea adevarata,nu o mai intelege.Toti oameni sunt egoisti,mincinosi cu 2 fete.

De ce Doamne ai dat darul acesta?Tot ce faci Tu,e dragoste
dar neintelegand-o nu ne uneste.Ne desparte,batandu-ne joc de ea.
Toti suntem jos,nu vedem nimic frumos,avem moralul la pamant,desi putem fii cei mai..,totusi refuzam iubirea in favoarea altor lucruri placute la atingere dar la efect neplacute.
Devenim credinciosi raului ca mentalitatea " ca oricum fac bine dau in rau","nu e final frumos","vreau sa fiu rau","fara nici un Dumnezeu",dar ai simtit tu cu adevarat ce inseamna sa iubesti cu adevarat,si sa te dai pentru el/ea.
Cand vom intelege iubirea atunci vom fi fericiti,nu vom mai suferi,Desi Doamne Tu ne-ai promis ceva mult mai placut decat dragostea(ce poate fi mai frumos decat dragostea ??Oricum e ceva super daca e asa :P

"Daca as putea sa te ascund in palma sau intr-un buzunar la piept, n-as mai ramane niciodata corigent la capitolul dragoste" – Ionut Caragea


No comments: