Sa nu cedezi deloc

Sa nu cedezi deloc,nicioadata sa nu ramai acolo jos.
De multe ori viata cere timp si rabdare pentru refacere.Suferinta e doar o treapta care te ajuta sa treci prin viata invatand ceva.
De multe ori doare,incerci sa faci bine dar te trezesti facand rau,simti ca mai bine ai vrea sa adormi pentru totdeana dar nu alege cale usoara,lupta pentru inima ta.
Nu o lasa prada sentimentelor negative.Poate ca o suferinta dureroara te pregateste pentru o bucurie mult mai spectaculoasa decat precedenta luptand.
Nu te lasa doborat asa usor,iubirea pamanteana de aici nu e singura,esti iubit mai mult decat stii si El nu vrea ca tu sa pleci de aici.
Ingeri sunt cu tine mereu.Deschideti inima lor,gandurilor bune care-ti trec prin minte.Prietenii adevarati cei care te-au uitat,i-ai uitat,te-au ranit si invers din diferite probleme mereu oricat ai vrea sa te incapatanezi sa zici ca urasti, iti vor dori binele,fiindca o parte din inima lor e si a ta.Iubira ,iertarea sunt totul pe lumea asta.
Nu te du' in mocirla spunand ca esti singur.Nu esti,Mereu gasesti rezolvare la orice,intodeauna stii raspunsul,si totdeauna va fi si o rezolvare doar ca toate aceste cer timp,rabdare ,credinta,speranta si schimbare.


No comments: