Binele invinge

Priveste o sceneta cu un mesaj bine conturat si bine realizat
(daca nu iti da lacrimile nu ai suflet)



Nu se merita sa te abati de la calea cea buna!!!

Nu se merita sa te afunzi in pacat facand ce-ti place doar tie.


In final vei sfarsi amarnic,clipele ce le traiesti nu se compara cu suferita ce o ai in final.Totul are sens,totul este condus de Cineva.Nu putem face doar ce vrem noi mereu si iar mereu.Cand situatia e disperata si nu mai stim ce face, la cine ne intoarcem...?Ne amintim..... de acele clipe traite in armonie si pace cu Tatal Ceresc pe care,nu-l vedem.
Strabati aceste drumuri, nestiind ce faci si incotro,din bun devii tot mai rau ..si uiti de inocenta si optimismul,puterea cu care zambeai si luptai in viata.Iar conturul vietei devine o forma abstracta de fiinta care e purtata de valul grupului.In durererea care iti strabate toata trairea gasesti un colt de lumina,in amintirea aceea... cand nu stiai prea multe,cand nu erai asa logic si incapatanat, simti totusi ca era mai bine.

Intr-un final tot pe calea cea buna te intorci.(sau ar trebui)Vrei sa sa revii la acel drum dar ceva nu te lasa,te simti legat,te simti mic si fara ajutor.

Ce poti face atunci ??Eu sincer nu stiu ce sfat sa iti dau insa cred cu putere ca daca Iisus pentru tine a murit si te iubeste nu te va lasa niciodata.



No comments: