"De ce sufar si is singur?"


Exista o vreme cand esti trist,exista o perioada cand suferi din diferite probleme,dar e timpul uneori sa te uiti in oglinda,sa te vezi sa-ti dai una peste fatza si sa-ti spui.

"Hei gata e suficient".

Cu cat suferi mai mult cu atat problema se va inrautati si va deveni obsesie.Doare si e greu dar rabdare e solutia.Ridicate in picioare drept si lupta,nu va fi usor,dar cu cat lasi mai mult de la tine cu atat problema se va rezolva.
Aratai problemei ca pentru tine e un lucru mic. Simte putere din tine alearga cu speranta si transforma-ti inima in carne,daca nu iubesti autentic nu vei reusi (E adevarat e putin cam new age scris dar uneori chiar functioneaza).

E adevarat viata e grea,dura,dar<< "Ia nu te mai smiorcai tu si nu te mai duce in colturile camerii ca sa zici ca sunt singur fraier si prost ,Si ce daca esti singur si fara nimeni si suferi din dragoste. Suferi mai mult pe nimeni nu il intereseaza.Uita de toate astea si mai bine iesi cu prietenii la o apa minerala,la o frunza pe bulevard.Si daca nu ai alerga un tantar,un caine,ceva fa ceva incearca sa gandesti pozitiv nu sta ca mortul"
"Daca te urasti si incerci sa gasesti rezolvarea plangand in fatza unui amic inseamna ca urmaresti ca si el sa planga impreuna cu tine. Daca el rade razi si tu, daca te invita undeva dute cu el.Iar daca iti spune"Mai dar mai termina cu porcariile astea "si e mai rautacios sigur iti vrea binele si trebuie sa il asculti".


Nu stiu de ce dar clipul asta imi da curaj voua nu:P?



Vei multumi problemelor.Ele fac parte din viata noastra,ele ne definesc caracterul,si ne fac ori rai ori buni.Daca nu ar fi probleme toti am zambi ca idiotii cu ceierul spalat.Avem creier ca sa il folosim in rezolvarea problemelor.>>

Everything will be okay in the end.If it's not okay,It's not the end

Te simti liber cand spui "Stop asta nu is eu, nu ma indrept nicaieri".Cand te ridici in picioare ca un erou ranit si cazut de multe ori ,iti alegi arma secreta si lupti iar.Vantul mereu distruge copacii si natura,uneori o devasteaza alteori o face sa para un teren chel dar alteori natura infloreste din nou,iar verdele pare sa uite totul.
Curajul si puterea nu vine din gandurile negre pe care le tot afunzi in tacerea sufletului,nu vine din negura fetei sau capul culcat vazundu-te fraier.Vine din bucuria unei zile traite uneori cu indiferenta alte ori aventurandu-te in mreaja societatii.

CURAJUL SE NASTE DATORITA LUCRURILOR SIMPLE RABDARII SI PUTERII DE A LASA DE LA TINE IN TOT CE FACI,SI DE A IUBI

http://www.serbanhuidu.ro/2010/viata-e-frumoasa-tovarasi/ (uite sa vezi ce zice si Serban Huidu)

Nu totul pare sa fie asa de negru si urat.Din orice lucru s epoate vedea si parte frumoasa.Ia baga ochii aici si priveste:







No comments: