Nu te incapatzana sa fii confuz!!

Doamne,inima te vrea,gandurile te resping.
stiinta te darama,in cine sa mai credem,pe cine sa iubim si unde sa visam??

Inima e confuza.Asa multa suferinta,tristete,amagire; Sa mai fie altceva armonios?Iubirea pentru multi e doar un joc in care doar unul castiga restul pierde.Bunatatea o virtute de multe ori bataie de joc.Credinta doar manipulare.Mai exista aici ceva frumos pentru care sa speri ?


Lumea vrea bucurie,fericire, cat sa mai asteptam Doamne?De fiecare data ne simtim mici fara increderea unui loc si petru noi
Cand inima vrea ceva bun,ne trezim facand rau.

Insa...........

Pentru toate acestea noi suntem vinovati,Noi alegem.Iar alegerile de ieri fac regretul de azi.
Datoria noastra este sa facem doar bine.Iar presimtirile,vocea constiintei trebuie ascultata.
La Dumnezeu venim doar cand suntem sinceri(asa ar trebui).El chiar da liniste.Iar credinta in El te face mai puternic.
Acest sentiment nu se explica se simte.Dumnezeu si tot cuvantul religie nu inseamna monotonie de cuvinte si sfinti ci diversitate,framantari,mereu ceva nou.
De fiecare data cand alegem ceva,avem 2 cai una usoara de moment in care vedem totul frumos si perfect dar care la final e mai multa durere si una mai grea prin care trebuie sa treci ca printr-o prapastie fara nici o bucurie fara nici o floare dar care la final e bucurie,e aceea implinire ca ai ales un drum bun.Astfel de alegeri Dumnezeu le binecuvanteaza,iar daca te-ai bucurat o data de alegere cu siguranta bucuria iti va fi inmultita.
Trebuie sa pretuim ce avem,sa iubim si sa ne schimbam sa ne maturizam.Nu trebuie sa fim cu 2 fete pentru a avea fericire.Asa cum esti in cele mai negre pacate asa trebuie sa apari in fata lumii.Pentru ca rusinat sa te schimbi si sa inveti.
O lacrima de azi va fi zambetul de maine,Iar falsitatea de azi va fi plansul,regretul nu de maine ci de toata viata
In final toata problematica se rezuma la alegeri,nu Dumnezeu e de vina,nu e greu de gasit si chiar iti raspunde la rugaciuni ,iti da pace si tot ce trebuie insa nu vezi tu.Ai bagajul prea incarcat cu pacate si regrete.
insa..
Daca vrei sa fii erou sa ai parte de bucurie, nu te chinui tu singur accepta ca Dumnezeu sa te schimbe,fii sincer cu toti si nu iti inchide inima ca un "nebun" traind din frumusetea pacatelor si nostalgia amintirilor apuse.

E o alta fumusete la Dumnezeu dar si in lume.............

No comments: