Sa nu te lasi descurajat de nimeni

Sa nu te lasi descurajat de nimeni.Sa fii mereu asa cum vrei. Lupta, fii stapan pe situatie. Nu ceda deloc. In final stradania ta nu va fi in zadar. Sadeste din timp aspiratiile si fii staruitor. La sfarsitul unei zile grele vei stii ca ai mai adaugat putin cate putin in "gradina ta de dorinte mari" .Si uite asa an de an,de truda si lupta se vor materializa in bucuria de a-ti vedea visul implinit. Nu te lua dupa nimeni , nu lasa pe oricine sa iti dea sfaturi. Doreste-ti acel lucru dupa care tanjesti,si nu te descuraja.Sigur vei reusi cu putina incredere.

Orice lucru Dumnezeu il face frumos la vremea lui.Viata e trista cate o data si plictisitoare dar alteori e amuzanta. Nu iti trebuie decat cateva intamplari hazlii si mute boacane trasnite de care sa iti amintesti mereu.Nu te hrani cu amintiri ce nu mai au rost. Gandurile indelungate se transforma in obsesie.
Nu te prosti gandindu-te ca ce ai pierdut nu se va mai intoarce, aspira la ceva mai mult,la ceva mai bun. Cateodata simpla asteptare aduce marea bucurie.
Nu e dreptul nostru sa stim totul si de ce s-a intamplat asa. Nu apela la solutii din afara ta. Trebuie sa ai putere sa ierti.
Pastram in noi sclipiri de vesnicii,suntem speciali, copii de Dumnezeu. Ajutorul sigur va veni daca pastram doar ganduri bune,curate. Dumnezeu ne-a creat.Fiecare bataie a inimii Dumnezeu o o stie.
Nu pastra in locasul ei doar ura si razbunare.
Hia e timpul!!! Chiar acum: inveseleste-o cu cele mai frumoase clipe iubind pe cei din jur.

"In inima ta sa nu existe manie ci doar dragoste!!Sa nu existe amaraciune ci doar gustul dulce al biruintei! Sa nu existe mandrie ci sa traiesti in smerenie.Sa nu ai o inima mahnita ci sa fie vesela.
(Prov:15:14)
Fiecare bataie a inimii dedicai-o Domnului si cu siguranta inima ta nu se va mai imbolnavi niciodataAi grija de inima ta ,caci e cel mai de pret lucru


1 comment:

Anonymous said...

Mulţumesc pentru încurajare!