Smile,Without a reason why

Alege azi sa fii ce ti-ai dorit,alege azi sa zambesti. Alege azi sa faci ce-ti place si ce iti doresti. Ridica capul,aduna-ti prietenii si bucura-te de viata. Lupta, si nu pastra in tine atitudini si ganduri negre .Uita de trecut ,uita de tot ce a fost rau si iarta. Cu o atitudine pozitiva reusesti in orice lucru. Fii curajos,nu te lasa infleuntat de nimeni.

In tot ce faci fii bun,calm si drept. Oricine are probleme. Fixeaza-ti tinte mari foarte mari,urmeaza-le si nu te lasa doborat de orice "gandecel ironic" . Aratale lor de ce esti in stare ,decide-te azi ce vrei sa faci cu viata ta.
Multumeste-te cu simplitate si increde-te in tine. Gandeste ganduri bune,repeta intr-una ca poti si ca orice problema ar veni o treci.

Fii original.Fii tu. Fii ce altii nu isi imagineaza. Surprinde-i cu bun gust.Uimeste-i cu curajul de care dai dovada in orice greu. Fascineaza-i cu bucuria,cu felul tau de a fi si de a te bucura de fiecre aspect mic al acestei vietii (care nu e grea,noi o ingreunam cu teorii si lucruri mari). Molipseste-i pe cei din jur cu zambetul tau si cu spiritul aventurier care te ajuta sa faci fata oricarei incercari si obstacol



Coloreaza viata cu secundele frumoase care trec dar care raman in inima ta drept amintiri de neuitat.

Lasa gandurile pesimiste acum,Nu te gandi la ele.Viata e prea scurta pentru a le intelege.

Next time: Incearca sa fii mai vesel chiar merge ;)



No comments: