Ce va conta pana la urma

Pentru unii dintre noi viata inseama putere, avere, renume, afirmare. Pentru unii viata incepe odata cu ridicarea unor imperii si trairea unei vieti asa cum doresc ei. Dar fie ca vrem fie ca nu vrem sfarsitul ne asteapta pe toti. Nu vor mai fi zile,rasarituri,minute,legi. Totul va disparea, se va stinge in uitare. Toate planurile,ambitiile, gandurile, frustarile vor disparea. Nimic nu va mai conta
Nu va mai conta ce ai strans ,ce haine ai purtat, ce masini ai avut. Totul va trece ca timpul iar uitarea va fi ireversibila. Toate lucrurile au un sfarsit, toate se termina. Caci ca frunza in bataia vantului suntem, ce va mai ramanea din noi ? Ce vom deveni ? Va fi doar o groapa cu un lemn deasupra,iar fie ca am fost presendinte sau cersator toti vom fi egali. Acelasi lucru se va intampla la toti.
Totul se va stinge ,pana si culoare pielii. Nu va mai conta nici averea, nici tristetea chiar si ce-ai iubit ,in cine ti-ai pus increderea se va sfarsi odata cu ultima suflare.
Nimeni nu va pacali moartea, toti vom fi sortiti pieirii fi ca vrem fieca nu vrem.

DECI CE VA CONTA PANA LA URMA ?CUM VA FI MASURATA VALOAREA NOASTRA SI CUM VOM FACE FATA JUDECATII CE NE ASTEAPTA PE FIECARE ?

Va conta in alegerile pe care le-am facut si nu in urmarea firului vietii la voia intamplarilor.Va conta nu cat am strans ci cator persoane am daruit din inima,ambitiile, sperantele ,visele. Va conta cate persoane au vazut in noi exemple vii si s-au schimbat datorita bunatatii noastre. Vom pieri gustand placerile trecatoare si cu gandul la activitatile sistemului sau vom avea un scop,o destinatie finala ?
Va conta bogatia noastra sau caracterul nostru ? Va conta nu cum ne-am petrecut viata ci cum am trecut prin viata.
Oricat de mult vom incerca sa traim pana la ultimul minut bucuriile lumii tot vom termina cu un gol in inima. Vom sfarsi cu intrebarile milenare,cu resemnarea constientizarii ca nu va mai fi un inceput.
Va conta nu in numarul persoanelor care vor plange dupa noi ca dupa o perioada amintirea sa devina efemera ci in numarul de suflete care vor zambi la auzul nostru si isi va aminti cu mult drag si placere de noi pentru totdeauna.

No comments: