Ai incredere in tine cand esti descurajat

Oricat de grea e viata si oricate ganduri negre ai strange in inima si gand.Oricat de mult te-ai plange de tine si ai da vina pe ceilalti,nu te-ai multumi de tine si mereu te-ai vedea inferior si mic fara capacitate, sa nu uiti de un lucru.. visurile tale si ceea ce iti doresti nu urmeaza aceeasi regula mereu.Daca vrei ca ele sa se indeplineasca fii staruitor si creaza-ti propriul tipar.

Desi poate nu te intelege nimeni si poate problema,problemele nu le stiu nimenea,is prea grele totusi rezolvarea lor nu se gaseste in "a-ti plange de mila".Trebuie sa ai capacitatea sa iei decizii bune si corecte.Trebuie sa crezi,sa speri.

Problemele adevarate nasc oameni puternici cu caracter care nu se lovesc de orice obstacol si plang de mila.Sunt mii de griji si probleme in lumea asta dar tot la fel de multe sunt si bucurii,sperante,optimism.
Destul ai avut probleme,destul cu lacrimile triste si regrete e timpul sa devii om,titan al vietii,sa lasi trecutul in urma,sa respiri adanc ,sa privesti in sus ,sa te uiti in oglinda si sa-ti spui "Nu imi pasa de restul","Eu imi traiesc viata si vreau sa o traiesc din plin si frumos","Nu ma las doborat nici azi".
Poate ca rezolvarea o stii si sigur s-ar rezolva, daca nu te-ai mai frustra.Dar tie frica sa stralucesti,te temi ca ai ceva frumos si unic de care lumea sigur s-ar minuna, dar nu ai experienta si curaj.Invinge teama,cucereste caracterul cu motivatia unei zile insorite,cu amici adevarati ,cu parinti si cu experientele acelor oameni care cand ii privesti te apuca plansul sau iti incarca bateriile pentru o noua viata.

Nimeni nu te poate ajuta.Tu singur doar tu esti capabil sa urci muntele descurajarilor.Nu lasa pe nimeni sa iti spuna lucruri negative.Descopera frumosul din interiorul tau,invata sa-l afisezi,si construieste-ti caracterul cu iubire si ganduri pozitive.

Daca vrei sa fii fericit si implinit fara nici o frustrare uita de cuvantele care iti dauneaza: invidie,inferioritate,regrete,tristete,amaraciune...
Daca vrei sa fii fericit incurajeaza pe altii cu cele mai frumoase cuvinte:staruinta,optimism,unicitate,intelegenta,si fii asa

................caci orice ai pierdut,pentru ce ai plans ,si cine te-a necajit pentru toate este un nou inceput.
...doi oameni care nu s-au dat batuti desi nimeni nu le mai dadea nici o sansa. Sa le studiezi si sa iti dai seama ce poti face si cate poti face.

1. Revenirea lui Diego Corrales

Considerat de multi antrenori, critici si iubitori ai boxului unul din cele mai frumoase meciuri din istorie, jocul dintre Diego Corrales si Luis Castillo din 2005 pentru titlul mondial la box, categoria usoara seamana cu viata in multe privinte.

Timp de 9 runde Corrale si Castillo si-au impartit pumni unul altuia cu gramada, in stilul agresiv in care luptau de obicei. A fost una din cele mai brutale si intense partide de box, fiecare din sportivi dand tot ce putea si neincercand sa se menajeze deloc.

Apoi a venit a 10-a runda.

Inca de la inceputul rundei Castillo il trimite la podea pe Corrales cu un croseu de stanga, insa dupa ce e numarat pana la 8, Corrales se ridica si continua meciul.

Dupa cateva secunde Castillo loveste iarasi cu croseul de stanga si Corrales este iar la podea, isi scuipa proteza si e numarat. Pentru toti cei din sala meciul era ca si terminat. Antrenorul lui Corrales il sfatuieste sa renunte insa acesta revine in ring.

Nu am vazut niciodata atata furie, determinare si suferinta adunate la un loc. Cu ultimele resurse Corrales se napusteste asupra lui Castillo si…..finalul va las sa il vedeti in clipul urmator.

2. La 23 de ani canta la pian fara maini.

Castigatorul de la China’s Got Talent in 2010 (emisiunea care ruleaza acum si la noi, “Romanii au talent”) are 23 de ani si canta la pian fara maini. De fapt…a invatat sa cante la pian abia la 19 ani.

Liu Wei a suferit un acident cumplit la 10 ani in urma caruia a ramas fara ambele brate. A invatat sa se descurce in tot ce face folosind picioarele si visa din copilarie sa devina muzician.

Deviza vietii lui este: “Sunt doua cai in viata pentru mine: Sa mor cat mai repede sau sa traiesc o viata extraordinara.

Te las sa te uiti mai jos la finala din 2010 cu care a castigat concursul iar inainte iti mai spun cateva din maximele lui preferate:

“Un om ar trebui sa fie responsabil cu propriile visuri. Visul meu e sa devin muzician.”

“Stiu ca daca vreau sa fac ceva mai bine decat alti oameni trebuie doar sa depun mai mult efort.”

“Nu e nici o regula care spune ca nu poti sa faci orice vrei tu folosind picioarele.”

Mi-ar placea sa iti pui trei intrebari acum:

1. Indiferent cat de grea e situatia in care ma aflu, care sunt resursele pe care le am la dispozitie?

2. Ce am de pierdut?

3. Ce e mai rau, sa ma las calcat in picioare si sa n-o mai dau in bara niciodata sau sa incerc din nou si din nou chiar daca esuez?

Read more >>

"Fii nascuti din Dumnezeu"

Uneori simt ca lumea asta nu e totul,am impresia ca am "cazut" din greseala aici.Parca undeva,acolo am fost eu, unde totul este pur,dar tot din vina mea sunt aici unde nu mai suport.De ce Doamne totul e asa greu sau de ce nu te pot avea langa mine ?
Eu sunt fiu de rege,sunt nobil,
Nu stiu ce sa fac,vreau sa fiu la "casa mea",sa plec de aici unde totu-i in van,trecator si fara esenta.Drumul inapoi nu-l mai gasesc,da-mi indicii Doamne,vreau sa le primesc dar ceva ma tine de frumusetile vesnice.

Desi durere e aici in greutatea vietii, totusi ceva e misterios.Bucuria,dragostea,natura, un mic paradis cu oameni care mai sunt buni.Viata nu e trecatoare ci timpul care se scurge.Viata e o minune care incepe odata cu moartea impacat cu Dumnezeu,iar efectul lasat e acela ca ai facut din trairea asta paradisul tau,bucuria ta.Grijile,si gandurile rele is doar pasi spre atingerea fericirii.Lumea mea e sus.Acolo apartin eu,aici is calator hoinar dar totusi vreau sa imbratisez lumea de aici cu aceiasi pasiune ca, a celei lumi desavarsite.

Daca sunt cu adevarat cu Tine Doamne sigur grija Ta pentru printul tau care sunt eu e mare.Tot ce trebuie sa fac e sa ma apropii mai mult de tine,iar viata sa o primec fara prea multe intrebari ca un dar primit doar, bucurandu-ma de el cu responsabilitate,folos si utilitate.
Nu am primit suflarea vieti doar sa ma folosesk de ea sau sa ma ingrijorez ci sa traiesc viata ca acolo,in lumea de sus desavarsita sfanta unde eu sunt fiu de rege.

Totusi nu imi pare rau ca am "cazut" aici in lumea asta,imi va parea rau daca uit de nobletea mea divina in favoarea pacatelor de aic
i.
Sunt pe lumea asta cu un scop ca si tine care citesti,nu dispera ai credinta putina,tot ce-i rau va trece,iar ceea ce la multi acum li se pare ca e ciudat sa crezi in Dumnezeu atunci le va parea rau dar va fi prea tarziu.
Poate suntem aici ca sa ne pregatim pentru a sti un pic iar akolo tot,pt desavarsire.


Read more >>

De ce conteaza frumusetea


Nu poti vedea? Descarca DivX Plus Web Player for Windows or for Mac!

Scriitorul şi filozoful britanic, Roger Scruton, prezintă un eseu provocator asupra importanţei frumuseţii în artă şi în vieţile noastre.
Vă sugerez să urmăriţi un documentar ieşit din canoane, o pledoarie emoţionantă, un demers slujind ideii de frumos, în aceste vremuri în care am uitat aproape cu toţii, să ne mai extaziem de un simplu, dar perfect, răsărit de soare.
Read more >>

Bucurie,cantec,joc si melodie

Bucurie,cantec,joc si melodie,viata-i o comoara cea mai simpla armonie.Tinerete si probleme,griji si veselie,mari iubiri in lacrimi inghetate,vesnica calatorie.
Simplitate la apus de soare.Ciripit de pasarele,iarba verde admirata chiar de soare.Dimineti voioase scaldate-n picaturi de roua.
Oameni ne numim de unde am venit nu stim.Unde ne-ndreptam nici atat dar un lucru il dorim:Fericire.
Lumea cu probleme asa cum o stim ,cu rautate,cu invidie si egoism ascunde mii de lucruri mimunate.Lucruri pe care doar tu le poti descoperi,Lucruri care ti se potrivesc doar tie.Este mult mai usor sa vedem grijile si rautatea decat sa ne relaxam un pic,sa ne detasam de societate si sa privim spre natura,spre sentimentele care ne apropie.Fericirea si lucrurile bune nu vin pe tava,ele se descopera printr-o cautare sincera.Totul se rezolva,orice teama se sfarseste nimic nu stagneaza,de ce sa nu ne gandim noi la rezolvarea lor nu la efectul lor pe care il "hiperbolizam" mai mereu.
"Mancarea nu trebuie sa arate bine ca sa fie buna"la fel e si cu fericirea.Ne gadim la fericire ca la "un designe perfect fara nici o impuritate,"iar cand observam ca nu tot ce ne imaginam corespunde criteriilor noastre (Uneori criterii venite din impulsurile animalice)devenim frustrati fara sa intelegem adevaratul sens.Fericirea se descopera si in "impuritati",si in "plansete".Oriunde gasesti fericire daca asta iti doresti.Nu trebuie sa zambesti mereu,sau sa ai ce ti-ai dorit ca sa fii fericit.E suficient sa vezi fiecare lucru ca pe un dar.Iar pe cele rele sa le vezi ca pe niste "trandafiri cu tepi".Te poti intepa,poti plange ca te doare si e greu dar putin mai sus poti mirosi si admira petalele parfumate.
Intelege fericirea cu sentimentele pe care Cel de Sus ti le-a dat.Nu vei stii niciodata de ce,pentru ce,sau alte intrebari.Atata timp cat stii ca fericirea te face sa traiesti,de ce nu esti. fericit??.
In interiorul tau mereu gasesti raspunsuri,priveste-te,si intreba-te cine sau ce nu te lasa sa nu fii fericit?Descopera-te din nou,afla ceea ce e in inima ta si ceea ce iti doresti cu adevarat se vede sau nu in ochii tai ?
Daca nu lasi inima sa isi doreasca scopul pentru care a fost faurita,(unicitatea ta si adn-ul tau special in care Cineva intelept a pus pus o dorinta neasamanata ) ,o respingi prin felul cum te porti,cum vorbesti si cum esti,vei fi mereu invidios,plictisit,fara viata si te vei multumi doar cu bucuria de a trai pentru a consuma nu de a trai fericit si simplu consumand doar necesarul.


Read more >>

impresionant

Un câine din Japonia nu vrea să abandoneze un câine rănit - VIDEO

Emotionant nu ?Uneori primim lectii de la necuvantatoare.In cazuri asemanatoare am fi facut la fel si noi oamenii sau ne-am fi vazut de propriul nostru interes ?Pe langa faptul ca este speriat(cainele) si nu stie ce sa faca ,e dezorientat saracul, totusi ramane langa persoana iubita.Avem multe de invatat din aceasta filmare.


Read more >>

Muzica Buna

Cred ca ati auzit cu totii melodiile lui,de aceea mai jos puteti asculta un concert live sustinut in Bratislava

Demis Roussos
(n. 15 iunie 1946 în Alexandria, Egipt; de fapt: Artemios Ventouris Roussos) este un cântăreţ grec, recunoscut pe plan internaţional, care a avut un mare succes prin anii 1970.

Demis Roussos - Live In Bratislava



Read more >>

Omul Lumesc



Read more >>

Impotriva Pacatului

Prin camaruta inimii mele cineva sau ceva mi-a adus aminte de un gand ce demult il doream.Un gand frumos si sincer pur,curat si simplu.Un gand al cerului,al bunatatii si al iertarii.Un gand de pace,libertate si binecuvantare.Ce cuvinte frumoase!Oare voi putea sa las uitarii placerea,lumea si pacatul imbracat in haine de nunta.?
Da voi putea
.Inima este doar a mea ,nu am nevoie de frustrare,invidie.Nu vreau ganduri "El/ea pacatuiesc eu de ce sa nu pacatuiesc","el/ea sunt jos,bun sunt vulnerabili,ii pot juca cum vreau"sau "nu ma pedepseste nimeni,gust placerile vietii".
Pun stop,da pot lupa impotriva raului.pacea,linistea cer sacrificii doar odata,NEBUNIILE LUMII CER SACRIFICII MEREU.
Aleg sa ma opun,Aleg pacatul sa-l urasc,numai vreau sa fiu un sclav al .Te aleg pe Tine Doamne,nu stiu cum sa te chem,nu stiu sa te strig,stiu insa ca Tu ma vrei curat.Tu ma vrei sfintit.Ma ierti si ma iubesti.
Lumea se destrama,totul in jur se stinge,devine monoton si chiar neplacut.Toata lumea vrea placeri,pacate trecatoare,dar esenta nu-i aici.E ceva mai mult de atat,ceva cald,nemaivazut si chiar super,de 2 ori minunat.
Si eu Doamne vreau sa am acea clipa in ochi,sa simt in inima frumosul si binecuvantarile Tale,sa vad ce lumea nici nu si-a imaginat,sa fiu purtat in vesnicii pe carari de iubire,Universul sa il cercetez in orice "nesfarsit" al Lui.Sa invat de la vultur puterea si dorinta de a fi tot mai sus.De la natura pretuirea si de la Tine Tata desavarsirea.
Stiu ca trebuie sa ma opun pacatului si sa spun NU cu putere oricarui demon al "Traieste clipa".
Incerc sa te aleg pe Tine.Incerc sa ma desprind de lume.Nu e usor,Cu cat ma lupt mai des cu atat bucuria in Tine va fi si mai mare,cand voi fi curat si cand te voi vedea.
Doamne tu esti raza mea de speranta,Doar in Tine mai cred.Sentimentele mele catre cerul de Sus se indreapta.Merit doar durere,merit pedeapsa si chin,sunt pacatos si plin de lucruri lumesti.Dar de azi aleg sa ma apropii de Tine.Am lasat trecutului o secunda de gandire apoi am sters-o cu speranta Ta.Las usa deschisa.Te astept sa intri in inima mea si sa locuiesti mereu.Am putere,Tu imi dai tarie si ma faci fiul Tau.Imi spui zilnic "esti fiul meu iubit" si ma alinti cu pacea si dorinta de a te descoperi din secunda in secunda.Puterea ta ma inspira sa fiu un adevarat titan al luptei cu pacatul iar dorinta mea de a te vedea si de a te sluji (caci tu aduci "Videcarea Lumii") se tot inalta in fiecare ruga a mea.


Read more >>

Reclame superbe




.


.


Read more >>

Despre Dragoste

povestea mea - .


Cel mai frumos dar,ne jucam cu el sau il pretuim?.Uneori e prea simplu sa intelegem dragostea alteori e prea complicata,totusi dragoste ramane si va fi pentru totdeauna izvorul inimii noastre.De aici ne incarcam sufletele cu energii pozitive,cu emotii,placeri si frumuseti.Dar tot de aici ne dorim sa dispara sentimentul de dragoste.
Pana la urma emotia dragostei este ceea ce ne defineste,esenta omenirii.Ne alunga tristetea,ne face fericiti.Invatam sa apreciem si sa iertam.Lasam de la noi in favoarea celuilalt iar clipele grele sunt infrante de puritatea ei.
Aceasta poate schimba inimi,poate transforma un om rau intr-unul bun.Iubind ne gasim scopul si implinirea.Iubind avem putere si speranta in mai bine.Iubind nu vom fi tristi niciodata.Iubirea care vine din inima te face liber,cu mintea limpede.Deciziile vin din pacea care te cuprinde.Doar iubind te certi ca la finalul zilei sa spui un simplu"iarta-ma" alaturi de cel mai minunat buchet de flori.
In doi totul e mai puternic.Bucuria ce se zideste impreuna cu greu se darama.
Dragostea este totul ,noi suntem arbitrii ei,o oprim sau o simtim




Read more >>