Ceva mai mult de atat….

“Orice as face,orice as simti nu ma pot impiedica sa ma gandesc ca de fapt nu asta ar trebui sa fac sau sa simt”

Cu alte cuvinte percem realitatea prin prisma societatii de azi,tindem sa ii dam un nume,o forma integrand-o in ceva efemer cu fel de fel de explicatii dar de fapt nu este cu adevarat cee ce vrem si ceea ce poate exista.

Nu toate emotiile si starile noastre sunt totul 100% aceste stari ne fac sa ne gandim ca poate exista altceva in afara de cee ce simt eu,ceva mai presus de atat mai maret si mai plin de viata.

Ne gandim ca totul de azi e normal si e asa cum trebuie sa fie dar acele emotii,trairi,sentimente,melancolii si majoritatea sentimentelor nu sunt altceva decat perceptia noastra ca poate exista ceva mai mult de atat.

Emotiile,melancoliile si tot ceea ce facem nu ar trebui sa ne deprime creand un vid intre mister,dorinta,”ceva mai mult de atat” si suflet.Acestea ar trebui sa ne faca sa gandim ca poate exista ceva mai mult decat exista.

Astfel putem ajunge la concluzia existentei unui Dumnezeu,existenta unei forte care te ajuta si mai mult de atat ca aici e doar o mica parte din ceea ce este cu adevarat,si ca emotiile trairile pe care le avem nu ar trebui sa scapam de ele si sa fim oameni realisti fara sentimente fiindca ele te fac sa te gandesti ca defapt nu sunt emotii ci doar nevoi de a experimenta ceva mult mai sublim,mai miraculos si mai spiritual.


Vezi mai multe din Documentare, Science & Tech pe 220.ro

No comments: